За нас

Ние от Генън енд Генън се стремим да направим американския английски лесно достъпен за всички. При нас Вие можете да избирате часовете за обучение и техния интензитет, съобразявайки се единствено с вашето свободно време.

Нашата цел не е сформирането на големи групи, защото знаем и вярваме, че всеки един от Вас, нашите клиенти, е уникален и има своите индивидуални цели, желания и очаквания. Ние предлагаме обучение на не повече от 4-ма курсисти едновременно в приятелска англоговорящя среда. Ние се стремим внимателно да подбираме системите и формите на обучение, за да можем заедно да постигнем целите, които Вие сте си поставили. И тъй като подкрепяме максимата, че човек се учи докато е жив, не поставяме възрастови ограничения. Всеки от 5 до 105 е добре дошъл при нас.

Time4Tots е посветен на безплатната помощ, предлагана на децата в държавните училища, за усъвършенстване на техните знания и умения в различни области. Всичко, което дарявате е Вашето време и познание. Gannon & Gannon American Language School дарява занимания по английски на деца в начален курс.

Gannon & Gannon American Language School с радост обявява, че от месец март 2009 година е приет за посредник на Dublin School of English.

 

 

Special Offers:

Всеки втори член на едно семейство има право да ползва намаление от 10% от цените на курсовете. Деца и пенсионери се обучават при нас на преференциални цени. Редовните клиенти ползват 20% отстъпка от цените на курсовете. Важно! Всеки клиент може да се възползва само от един вид отстъпка.

Email: info@gannon-gannon.com